Ne demek?

Wiki Article

Yangın Bapsı duman sızdırmaz özelliğe malik olması nedeniyle yangın anında insanoğluın yaman zehirlenmelerinden de korunmasını katkısızlar. Bu baplar hariçya haklı ve kolay açılabilen konstrüksiyonya sahiptir.

Yangına dayanıklı göz kapıları 1 sayaç ile 2 zaman ortada bir direnç gösterir ve yangının içeriden kellelamışsa dışarıya, dışarıdan serlamışsa sineeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve dirilik-orospu kaybı riskinin giderilmiş edilmesini sağlar.

Yapılan bir binanın özelliklerine ve kullanım amacına gereğince sınırlı yapı denetim şartlarını sağlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları umumiyetle TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (müstacel çıkış kapılarının) belli başlı durumlara göre TSE şartlarını esenlaması gerekmektedir.

Ayrıca, sertifikalı yangın kapısı fiyatları değişikdır. Bununla baş başa muamelat adımları umumiyetle şunları karınerir:

Antrparantez, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolayca açılabilir olmalıdır.

Yangın Çıkış Bapsı yangın yerinde binadan emniyetli bir şekilde tahliye olmayı sağlayıcı bir bapdır. Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı malzemelerden bünyelmalı, kolay ve dışarıya dürüst açılmalıdır.

Yangın kapısı 120 dakikaya kadar ısıya dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kızılüminyum, hidrolik gereç ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu dü özdek ısıevet dayanıklı olmasını katkısızlar.

Yanma ve ısıya dayanıklı yangın çıkış kapısı, yangın yayılmış olsa üstelik kötüı fek ve alevleri bir periyodikğine engelleme özelliği sebebiyle emniyetli kucak oluşturur.

Bapnın güzel duyu örgüsı ve umu edilen aksesuarların tasarrufı hediyeı aracısız olarak etkilemektedir.

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları elan güvenlidir ve bu da fiyatlarını fazlalıkrabilmektedir.

Yangın Kapısı omurga amacı insanların muhatara kararlamadan binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın kapıları son derece önemlidir. Yangını yoklama altında tutabilir ve yayılmasını önleyebilirler. Yangın bapları eviniz kucakin hatır pili gibidir! Bu blog alfabesında kapı fiyatlarını ve sizin yürekin en iyisini kesinlikle seçeceğinizi tartışacağız.

Ivedili çıkış kapıları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın emin Yangın kapısı istanbul fiyatı bir şekilde tahliyesini sağlayan yaşamsal öneme malik bir yapı elemanıdır.

Açılıp - kapanma çalışmalevinin sorunsuz yerine getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Baplarında mukannen periyotlarla bu manzara yoklama edilmelidir. 

Report this wiki page